FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čehok: U ratu u BiH sudjelovali hrvatski građani, ne i država

DUBROVNIK, 29. listopada 2005. (Hina) - Predsjednik HSLS-a Ivan Čehokrekao je na današnjoj konferenciji za novinare u Dubrovniku,komentirajući izjavu haaškog optuženika Ivice Rajića da je Hrvatskasudjelovala u ratu u BiH, da su mnogi građani Republike Hrvatskesudjelovali u ratu u BiH, ali ne i hrvatska država i hrvatska vojska.
DUBROVNIK, 29. listopada 2005. (Hina) - Predsjednik HSLS-a Ivan Čehok rekao je na današnjoj konferenciji za novinare u Dubrovniku, komentirajući izjavu haaškog optuženika Ivice Rajića da je Hrvatska sudjelovala u ratu u BiH, da su mnogi građani Republike Hrvatske sudjelovali u ratu u BiH, ali ne i hrvatska država i hrvatska vojska.

HSLS kao supotpisnik Deklaracije o Domovinskom ratu ne pristaje na izmjenu povijesnih činjenica, rekao je Čehok na konferenciji za novinare na kojoj je bila i potpredsjednica te stranke Đurđa Adlešić.

Govoreći o radu Sveučilišta u Dubrovniku, čelnici HSLS-a dali su mu punu potporu, te pritom upozorili kako Dubrovnik sam nema snage za taj projekt jer treba mnogo novca, a jedan od problema je i nastavni kadar.

Kad je u pitanju Dubrovačko-neretvanska županija i posljednji događaji u Županijskoj skupštini, istaknuli su da ogranci HSLS-a na terenu sami mogu odlučivati s kim će i kako ići u koalicije.

Također su ponovili da će se u siječanju ujediniti s Liberalnom strankom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙