FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Josip Đakić ponovno izabran za predsjednika Hvidre

ŠIBENIK, 28. listopada 2005. (Hina) - Na 7. redovnom izvještajno -izbornom saboru Hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata (HVIDR-a),što se održava u "Solarisu" kod Šibenika, Josip Đakić izVirovitičko-podravske županije ponovno je velikom većinom glasovaizabran za predsjednika te udruge, priopćeno je jutros iz HVIDR-e.
ŠIBENIK, 28. listopada 2005. (Hina) - Na 7. redovnom izvještajno - izbornom saboru Hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata (HVIDR-a), što se održava u "Solarisu" kod Šibenika, Josip Đakić iz Virovitičko-podravske županije ponovno je velikom većinom glasova izabran za predsjednika te udruge, priopćeno je jutros iz HVIDR-e.

Za predsjednika Glavnog odbora izabran je Josip Periša iz Šibensko-kninske županije, dok kandidati za potpredsjednike Predsjedništva i Glavnog odbora HVIDR-e nisu dobili potreban broj glasova, pa će glasovanje biti ponovljeno večeras.

Glasovanje je bilo kasno sinoć, a rezultat je utvrđen u prvim jutarnjim satima.

Sedmi izvještajno- izborni sabor HVIDR-e okupio je oko 200 sudionika, a održava se u sklopu 11. svehrvatskih natjecanja invalida Domovinskog rata, koji u "Solarisu" traju do nedjelje 30. listopada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙