FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

J. Kosor s braniteljima liječenim od PTSP-a

DUBROVNIK, 24. listopada 2005.(Hina) -
DUBROVNIK, 24. listopada 2005.(Hina) -

O aktualnim problemima i načinu pomoći hrvatskim braniteljima oboljelima od PTSP-a na području Dubrovačko-neretvanske županije bilo je riječi na današnjem sastanku potpredsjednice Vlade i ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranke Kosor, predstavnika Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a i djelatnika županijskog Centra za psihosocijalnu pomoć.

Razgovaralo se i o dodjeli prikladnog prostora za rad Centra, a potpredsjednica Kosor istaknula je kako je za rješavanje tog pitanja nužna uska suradnja s tijelima lokalne samouprave.

Podsjetila je kako je već uputila dopise županijama sa zahtjevom za dodjelu prostora za rad centara za psihosocijalnu pomoć i navela da će takav zahtijev ponovno uputiti Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Gradu Dubrovniku.

Predstavnici Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Dubrovačko-neretvanske županije izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti te uputili zahvale potpredsjednici Kosor na osobnoj skrbi za hrvatske branitelje oboljele od PTSP-a, navodi se u priopćenju iz Ministarstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙