FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U povodu Dana neovisnosti predstavnici Odjela za branitelje Zagreba položili vijence

ZAGREB, 7. listopada 2005. (Hina) - U povodu Dana neovisnosti danas supredstavnici Odjela za branitelje i udruge branitelja Grada Zagrebazajedno s udrugama iz Domovinskog rata polaganjem vijenaca i paljenjemsvijeća te zajedničkom molitvom na grobljima Mirogoju i Miroševcuodali počast svim poginulim braniteljima i civilnim žrtvama rata teprvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu.
ZAGREB, 7. listopada 2005. (Hina) - U povodu Dana neovisnosti danas su predstavnici Odjela za branitelje i udruge branitelja Grada Zagreba zajedno s udrugama iz Domovinskog rata polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća te zajedničkom molitvom na grobljima Mirogoju i Miroševcu odali počast svim poginulim braniteljima i civilnim žrtvama rata te prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu.

Na Mirogoju su vijence položili i zapalili svijeće kod Središnjeg križa u Aleji branitelja, te na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, a na Miroševcu kod Središnjeg križa, a predvodio ih je Koordinator udruga branitelja i Odjela za branitelje Grada Zagreba brigadir Miodrag Demo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙