FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pred sudom se suočili optuženici za ubojstvo labinskog studenta

ZAGREB, 27. listopada 2005. (Hina) - Dragan Jung i Masimo Kršulj,optuženici za ubojstvo labinskog studenta Ante Vukelića, suočili su sedanas pred zagrebačkim Županijskim sudom, nakon što su na prethodnimraspravama različito opisivali tragični događaj.
ZAGREB, 27. listopada 2005. (Hina) - Dragan Jung i Masimo Kršulj, optuženici za ubojstvo labinskog studenta Ante Vukelića, suočili su se danas pred zagrebačkim Županijskim sudom, nakon što su na prethodnim raspravama različito opisivali tragični događaj.

Međusobno se gledajući u oči, optuženici su ostali kod ranijih iskaza. Jung je tako rekao Kršulju da ga je vidio kako Vukelića ubada nožem u tijelo. No, Kršulj je uzvratio Jungu da to nije istina i da je on (Jung) Vukelića ubo nožem u vrat.

U nastavku suđenja svjedočio je Branimir Vukelić, otac ubijenog mladića, koji je poznavao obojicu optuženih.

Za Kršulja je rekao da je bio posebno tih, izrazito pristojan, ali nekako šutljiv i povodljiv i da je njegov sin pozitivno utjecao na Masima. Za Junga je kazao da se kasnije s njima počeo družiti te da je i on bio pristojan, ali i drukčiji od njih. "Rekao sam sinu da im se Jung ne uklapa u društvo, na što mi je odgovorio da je Jung dobar dečko, ali da ima problema s djevojkama jer je impotentan", kazao je otac ubijenog mladića.

Dvojica su mladića optužena da su 12. veljače ove godine u stanu u Ulici Crvenog križa u Zagrebu Vukelića 44 puta uboli nožem i udarili sjekirom. Vukelić nije umro od rana, a kad se osvijestio u stanju šoka, pao je preko ograde s petog kata.

U ranijim raspravama Jung je kao prvooptuženi za ubojstvo 22-godišnjeg studenta priznao krivnju za to ubojstvo, ali je pritom rekao da je i njegov prijatelj Kršulj nožem ubadao Vukelića. Drugooptuženi Kršulj je, iznoseći svoju obranu, rekao da je Vukelića nožem usmrtio samo Jung.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙