FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obilježena 15. obljetnica djelovanja liberala u Osijeku

OSIJEK, 27. listopada 2005.(Hina) - Predsjednik Liberalne stranke (LS)Zlatko Benašić izjavio je danas u Osijeku kako su pripadnici tepolitičke opcije "dali pečat jednom razdoblju i postigli rezultatekoji taj grad čine drukčijim nego je bio nekada".
OSIJEK, 27. listopada 2005.(Hina) - Predsjednik Liberalne stranke (LS) Zlatko Benašić izjavio je danas u Osijeku kako su pripadnici te političke opcije "dali pečat jednom razdoblju i postigli rezultate koji taj grad čine drukčijim nego je bio nekada".

Na današnjoj proslavi 15. obljetnice liberala u Osijeku Benašić je kazao kako su u proteklu razdoblju stvarani uvjeti za ravnomjeran razvoj grada, započeta brojna ulaganja na temelju kojih je, kako kaže, "grad bio najveći investitor u regiji".

Potpredsjednik LS-a i bivši osječki gradonačelnik Zlatko Kramarić ocijenio je kako proslava 15. obljetnice djelovanja osječkih liberala "nije nekrolog, već okretanje nove stranice".

"Od početka smo govorili da jesmo za Hrvatsku, ali da nam nije svejedno kakva će ona biti te kako se između države i društva ne može staviti znak jednakosti. Očekuju nas novi izazovi i vjerujem da na njih možemo odgovoriti", dodao je Kramarić.

Proslavi 15. obljetnice djelovanja liberala u Osijeku nazočili su predstavnici drugih političkih stranaka, među ostalim, HDZ-a, HSLS-a, SDP-a, HSS-a i HNS-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙