FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sjednica zagrebačke Gradske skupštine

ZAGREB, 27. listopada 2005. (Hina) - Prijedlog odluke o komunalnom redupovučen je s dnevog reda današnje sjednice zagrebačke Gradskeskupštine na intervenciju gradonačelnika Milana Bandića, budući jeprekasno dostavljen vijećnicima i oni ga nisu stigli proučiti kako bio njemu mogli odlučivati.
ZAGREB, 27. listopada 2005. (Hina) - Prijedlog odluke o komunalnom redu povučen je s dnevog reda današnje sjednice zagrebačke Gradske skupštine na intervenciju gradonačelnika Milana Bandića, budući je prekasno dostavljen vijećnicima i oni ga nisu stigli proučiti kako bi o njemu mogli odlučivati.

Tome je prethodilo napuštanje sjednice oporbenih vijećnika i nekoliko stanki vijećničkih klubova radi dogovora.

Na dnevnom redu sjednice među ostalim nalazi se prijedlog odluke izmjena i dopuna proračuna Grada Zagreba za 2005. (rebalans), zatim izmjene i dopune programa gradnje i uređenje objekata u 2005., program radova na području vodnoga gospodarstva, prometa i komunalnoga gospodarstva, te program radova na gradnji športskih objekata u 2005.

Vijećnici će također razmatrati prijedlog zaključka o davanju jamstva Privrednoj banci Zagreb, za kredit Trgovačkom društvu Vodoopskrba i odvodnja.

Na dnevnom redu skupštinske sjednice nalaze se i izmjene i dopune Statuta grada Zagreba i Poslovnika zagrebačke Gradske skupštine.

Vijećnici će također odlučivati o davanju suglasnosti na statute zagrebačkih gimnazija, škola i učeničkih domova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙