FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

T. Holjevac o dnevnom redu skupštinske sjednice

ZAGREB, 28. rujna 2005. (Hina) - Predsjednica zagrebačke Gradskeskupštine Tatjana Holjevac najavila je danas sutrašnju sjednicu nakojoj se, uz ostalo, planiraju donijeti izmjene i dopune Statuta GradaZagreba te skupštinskog Poslovnika, a sve s ciljem boljegfunkcioniranja rada skupštine.
ZAGREB, 28. rujna 2005. (Hina) - Predsjednica zagrebačke Gradske skupštine Tatjana Holjevac najavila je danas sutrašnju sjednicu na kojoj se, uz ostalo, planiraju donijeti izmjene i dopune Statuta Grada Zagreba te skupštinskog Poslovnika, a sve s ciljem boljeg funkcioniranja rada skupštine.

Govoreći na konferenciji za novinare Holjevac je navela da je na predloženom dnevnom redu 35 točaka.

Predloženim izmjenama Poslovnika ustrojio bi se kontrolni odbor u gradskoj skupštini i taj je prijedlog već usuglašen između zastupnika s nezavisne liste Tatjane Holjevac i SDP-a, navela je.

Kao bitnu točku dnevnog reda izdvojila je ustroj Agencije za podršku informacijskim sustavima i informatičkim tehnologijama koja bi nastala iz sadašnjeg Gradskog zavoda za automatsku obradu podataka (GZAOP). Bilo bi to društvo s ograničenom odgovornošću i to sa 49 postotnim udjelom Grada, a 51 posto države.

Navela je da će direktori trgovačkih društava u vlasništvu Grada na sjednici podnijeti poslovna izvješća za prošlu godinu. To su izvješća nakon provedene revizije.

Zbog opsežnog dnevnog reda Holjevac je najavila da bi sjednica Gradske skupštine mogla trajati dva dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙