FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vinkovci: Račan s predstavnicima županijskog SDP-a

VINKOVCI, 26. listopada 2005. (Hina) - Predsjednik SDP-a Ivica Račanizjavio je večeras u Vinkovcima, uoči sastanka s dužnosnicimastranačkih lokalnih ogranaka, kako nema razloga da SDP u Slavoniji nebude jednako jak kao i u drugim hrvatskim krajevima.
VINKOVCI, 26. listopada 2005. (Hina) - Predsjednik SDP-a Ivica Račan izjavio je večeras u Vinkovcima, uoči sastanka s dužnosnicima stranačkih lokalnih ogranaka, kako nema razloga da SDP u Slavoniji ne bude jednako jak kao i u drugim hrvatskim krajevima.

"Alternativa smo HDZ-ovoj politici i kanimo ga pobijediti na idućim izborima", rekao je Ivica Račan u razgovoru s novinarima uoči radnog sastanka s predsjednicima županijskih, gradskih i općinskih ogranaka SDP-a u Slavoniji i Baranji.

Oni večeras u vinkovačkom Hotelu "Slavoniji" razgovaraju o političkim prilikama i djelovanju SDP-a u Slavoniji i Baranji.

Na novinarski upit o mogućoj kandidaturi Željke Antunović za predsjednicu SDP-a Račan je odgovorio kako je to razumljivo jer je ona njegova zamjenica, dodavši da će na idućoj konvenciji stranka birati najbolje među više kandidata. Ocijenio je kako je dobro da se oni koji žele postati predsjednikom SDP-a već sada kandidiraju, kako bi stranka mogla pratiti njihov rad.

Rekao je da se on neće kandidirati kad za dvije do tri godine budu unutarstranački izbori.

Također je ocijenio kako HDZ u Hrvatskoj samo "dobro dovršava razvojne projekte koje je počeo SDP i još ne provodi dublje reforme". Loše gospodarstvo trenutačno je najveći problem za Sanaderovu Vladu, istaknuo je Račan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙