FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Istarsko Županijsko poglavarstvo smanjuje broj odjela

PULA, 25. listopada 2005. (Hina) - Istarsko Županijsko poglavarstvoprihvatilo je prijedlog odluke o ustroju i djelokrugu županijskihupravnih tijela po kojem se broj odjela smanjuje s deset na osam kakobi se, rečeno je, povećali kvaliteta i učinkovitost rada.
PULA, 25. listopada 2005. (Hina) - Istarsko Županijsko poglavarstvo prihvatilo je prijedlog odluke o ustroju i djelokrugu županijskih upravnih tijela po kojem se broj odjela smanjuje s deset na osam kako bi se, rečeno je, povećali kvaliteta i učinkovitost rada.

"Novi je ustroj potreban zbog kandidiranja projekata za predpristupne fondove EU-a", rekao je dožupan Marin Brkarić.

Osnovan je novi Upravni odjel za održivi razvoj u kojem će se ustrojiti odsjeci za zaštitu okoliša, za promet, pomorstvo i veze te za gospodarstvo.

Kao posebna jedinica u stručnoj službi za poslove Skupštine i Poglavarstva bit će uveden Odsjek za međunarodnu suradnju i europske integracije, a Zavod za prostorno uređenje postat će samostalno upravno tijelo.

Tu će odluku Županijskog poglavarstva razmotriti vijećnici Županijske skupštine, a ako je prihvate, Poglavarstvo će imenovati službenike koji će, dok se raspiše javni natječaj, obavljati poslove pročelnika novog Upravnog odjela za održivi razvoj i ravnatelja Zavoda za prostorno uređenje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙