FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik: Zamućenje vode u padu

DUBROVNIK, 24. listopada 2005. (Hina) - Zamućenje vode u vodovodu nadubrovačkom području uobičajena je pojava nakon obilnijih kiša, a novamjerenja već pokazuju poboljšanje, rekao je večeras voditeljEpidemiološke službe županijskog Zavoda za javno zdravstvo MiljenkoLjubić u povodu obavijesti stanovnicima dubrovačkog područja datrebaju prokuhavati vodu.
DUBROVNIK, 24. listopada 2005. (Hina) - Zamućenje vode u vodovodu na dubrovačkom području uobičajena je pojava nakon obilnijih kiša, a nova mjerenja već pokazuju poboljšanje, rekao je večeras voditelj Epidemiološke službe županijskog Zavoda za javno zdravstvo Miljenko Ljubić u povodu obavijesti stanovnicima dubrovačkog područja da trebaju prokuhavati vodu.

Rekao je da su mjere poduzete radi opreza te da su mjerenja danas popodne već pokazala da zamućenost vode blago pada. Konačni rezultati analize vode bit će poznati za 72 sata, odnosno tri dana, rekao je Ljubić.

Zbog pojačane zamućenosti vode u dubrovačkom vodovodu, na izvoru Omble (na području od Vrbice, Rijeke dubrovačke, grada Dubrovnika i Elafita), utvrđeno je da voda ne odgovara Pravilniku o zdravstvenoj ispravnosti vode pa do daljnjega vodu prije uporabe treba prokuhavati, izvijestio je večeras Državni centar 112.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙