FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Cavtat: počeli prvi Hrvatski dani betona

CAVTAT, 13. listopada 2005. (Hina) - U hotelu "Croatia" u Cavtatu danassu počeli Prvi hrvatski dani betona na kojima sudjeluje više od 300građevnih instruktora iz Hrvatske koji će raspravljati o smjernicamahrvatskog graditeljstva i hrvatskoj graditeljskoj tehnološkojplatformi.
CAVTAT, 13. listopada 2005. (Hina) - U hotelu "Croatia" u Cavtatu danas su počeli Prvi hrvatski dani betona na kojima sudjeluje više od 300 građevnih instruktora iz Hrvatske koji će raspravljati o smjernicama hrvatskog graditeljstva i hrvatskoj graditeljskoj tehnološkoj platformi.

Trodnevni skup organizira Hrvatsko društvo građevinskih konstruktora i Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

U većini srednjoeuropskih zemalja, rečeno je, redovito se održavaju nacionalni dani betona, a Hrvatsko društvo građevinskih konstruktora svake druge godine priređivat će takav skup kao vrlo bitan oblik komunikacije i prostora za izmjenu informacija, značenje kojih prelazi hrvatske granice.

Središnji dio Dana betona bit će predstavljanje prvog izdanja "Priručnika za betonske konstrukcije 2005", podijeljen u sedam poglavlja u kojima se daje pregled suvremenog postupka proračuna, detaljiziranja i tehnologije betonskih konstrukcija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙