FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosor razgovarala s Csakyjem

ZAGREB, 29. rujna 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministricaobitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosorprimila je u četvrtak svog slovačkog kolegu Pala Csakyja, priopćeno jeiz Banskih dvora.
ZAGREB, 29. rujna 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor primila je u četvrtak svog slovačkog kolegu Pala Csakyja, priopćeno je iz Banskih dvora.

Na sastanku je potvrđeno postojanje izvrsne prijateljske suradnje između Hrvatske i Slovačke te zaključeno da nema otvorenih pitanja između dviju zemalja. Potpredsjednica Kosor zahvalila je svojem kolegi na slovačkoj potpori pri ulasku Hrvatske u Europsku uniju.

Csaky je izrazio nadu u skori početak pregovora Hrvatske za punopravno članstvo u Europskoj i stavio hrvatskoj Vladi na raspolaganje i sva iskustva slovačkih stručnjaka koji su sudjelovali u procesima priključenja Europskoj uniji, navodi se u priopćenju.

Potpredsjednik slovačke vlade pohvalio je hrvatski napredak u približavanju Europskoj uniji, s posebnim naglaskom na infrastrukturnu i prometnu izgradnju, zaključivši kako se njima otvaraju mogućnosti za daljnji gospodarski razvoj i bilateralnu suradnju dviju država, zaključuje se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙