FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dragutin Golik i dalje kritično, policija još traži razbojnike

ZAGREB, 18. listopada 2005. (Hina) - Građanin koji je prije desetakdana pokušao spriječiti pljačku Zagrebačke banke u Drvinju i dalje jekritično, a iako policija intezivno radi na otkrivanju pljačkaša jošuvijek nema konkretnih rezultata, doznaje se u bolnici i policije.
ZAGREB, 18. listopada 2005. (Hina) - Građanin koji je prije desetak dana pokušao spriječiti pljačku Zagrebačke banke u Drvinju i dalje je kritično, a iako policija intezivno radi na otkrivanju pljačkaša još uvijek nema konkretnih rezultata, doznaje se u bolnici i policije.

Ratni veteran Dragutin Golik priključen je na uređaje koji mu nadomještaju životne funkcije još 7. listopada kada je ranjen pri pokušaju hvatanja razbojnika.

"Njegov život i dalje je vitalno ugrožen, a stanje neizvjesno, kritično i prognostički neizvjesno", rekla je Hini Jasna Skok, liječnica na Odjelu intenzivne skrbi bolnice Sv. Duh.

Načelnik zagrebačke policije Krešimir Šulc izvijestio je danas da još uvijek nisu gotova vještačenja tragova s mjesta pljačke.

"Kad to bude gotovo moći ćemo obradu ciljano usmjeriti prema nekim osobama", rekao je Šulc. Dodao je da je u sklopu istrage pljačke banke dosad "obrađeno 15 potencijalno sumnjivih osoba ali isto toliko ih je i eliminirano".

Poslovnicu Zagrebačke banke u manje od dvije minute opljačkala su dvojica naoružanih muškaraca, maskiranih kapama i rukavicama, koje je ispred banke u fiat unu čekao treći razbojnik. Razbojnici su ukrali više od pola milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙