FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bentley ukraden iz policijske postaje: "U tijeku intenzivna istraga"

LJUBLJANA, 17. listopada 2005.(Hina) - Tajanstveni nestanak luksuznogbentleya s tablicama kneževine Monako iz zaključane policijske garažeu Novoj Gorici uzburkao je maštu slovenskih novinara koji seprisjećaju jednog sličnog slučaja i tvrde da bi domaća policija mogladobiti lošu reputaciju u europskim policijskim krugovima, kad je riječo borbi protiv krijumčarenja ukradenih automobila.
LJUBLJANA, 17. listopada 2005.(Hina) - Tajanstveni nestanak luksuznog bentleya s tablicama kneževine Monako iz zaključane policijske garaže u Novoj Gorici uzburkao je maštu slovenskih novinara koji se prisjećaju jednog sličnog slučaja i tvrde da bi domaća policija mogla dobiti lošu reputaciju u europskim policijskim krugovima, kad je riječ o borbi protiv krijumčarenja ukradenih automobila.

Prestižno vozilo vrijedno skoro 200.000 eura otkriveno je nedaleko granice s Italijom prije mjesec dana na mjestu gdje su ga vjerojatno ostavili lopovi, a u garaži je čekalo na pravog vlasnika koji je u međuvremenu otkriven.

Kako navodi komercijalna televizijska postaja POP-TV, na isti je način sa istog policijskog dvorišta prije nekoliko mjeseci nestao jedan BMW njemačkih tablica i to upravo prije nego što je po njega došao vlasnik kojega su onda morali obavijestiti da ne dolazi jer je auto opet "dobio noge".

Slučaj BMW-a još se istražuje, a na mnoga pitanja oko nestanka bentleya, što se dogodilo u petak, policija je u ponedjeljak izdala šturo priopćenje za javnost.

"U vezi s navedenim predmetom odvija se intenzivna kriminalistička istraga, te o pojedinostima zbog interesa istrage ne možemo dati dodatne informacije", objavila je policija u priopćenju za javnost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙