FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Trbušna plesačica osniva udrugu, računa na državne subvencije

LJUBLJANA, 10. listopada 2005.(Hina) - Trbušni ples asocira naorijentalnu kulturu, no sve je popularniji i u susjednoj Slovenijigdje bi moglo doći i do osnivanja prve udruge trbušnih plesačica.
LJUBLJANA, 10. listopada 2005.(Hina) - Trbušni ples asocira na orijentalnu kulturu, no sve je popularniji i u susjednoj Sloveniji gdje bi moglo doći i do osnivanja prve udruge trbušnih plesačica.

Tako barem najavljuje Mateja Pevec koja je redovno zaposlena kao montažerka na nacionalnoj televiziji, ali po vlastitim riječima dvije plaće zaradi davanjem instrukcija iz trbušnog plesa, ali i plesanjem na zabavama, svadbama, prilikom otvaranja izložbi i na poslovnim domjencima.

"Osnivanjem društva bilo bi lakše konkurirati za državna sredstva i komunicirati sa trbušnim plesačicama u domovini i inozemstvu". rekla je za ljubljanski "Dnevnik" od subote mlada žena koja je prve pokrete starodrevnog plesa naučila prije deset godina.

"To je posao kao i svaki drugi i nije riječ o erotičnom plesu kako ljudi obično misle", tvrdi Mateja i dodaje da je često angažiraju i žene, moleći je da njihovim partnerima pleše za rođendan ili obljetnicu braka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙