FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena knjiga Tomislava Vukovića "Hrvatska njima usprkos"

ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - Knjiga novinara Tomislava Vukovića"Hrvatska njima usprkos" predstavljena je večeras u Zagrebu.
ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - Knjiga novinara Tomislava Vukovića "Hrvatska njima usprkos" predstavljena je večeras u Zagrebu.

U knjizi su Vukovićevi tekstovi što ih je od 2000. do 2004. objavljivao u "Glasu Koncila", "Vjesniku", "Fokusu" i "Duhu zajedništva".

O knjizi "Hrvatska njima usprkos" govorili su glavni urednik "Glasa Koncila" Ivan Miklenić, kolumnist "Večernjega lista" Milan Ivkošić i autor.

Vuković tekstove usmjerava na raskrinkavanje u javnosti objavljenih neistina, ocijenio je Miklenić, dodavši kako to čini vrlo istančano s nedvosmislenim intelektualnim poštenjem.

Knjiga je svojevrstan dokument o nasrtajima na hrvatske nacionalne, kulturne i vjerske vrijednosti, ustvrdio je Ivkošić, dodavši kako se na te vrijednosti napadalo tijekom četverogodišnjeg mandata Račanove Vlade.

Publicist Tomislav Vuković je novinar "Glasa Koncila". Objavio je više knjiga, a među njima i knjigu "Genocid - Srpska pravoslavna crkva".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙