FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza od 14. do 17. listopada

ZAGREB, 13. listopada 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike uHrvatskoj preko vikenda i početkom idućeg tjedna bit će i daljerazmjerno povoljne, uz jutarnju maglu koja bi mogla stvarati poteškoćeastmatičarima, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.
ZAGREB, 13. listopada 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskoj preko vikenda i početkom idućeg tjedna bit će i dalje razmjerno povoljne, uz jutarnju maglu koja bi mogla stvarati poteškoće astmatičarima, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

U petak se nastavlja razdoblje razmjerno povoljnih biometeoroloških prilika. Ujutro bi magla u unutrašnjosti mogla stvarati poteškoće astmatičarima. Tijekom dana se ne očekuju poteškoće uzrokovane vremenom, a sunčano će vrijeme biti poticajno za većinu ljudi.

U subotu nakon moguće jutarnje magle u unutrašnjosti, na koju se upozoravaju astmatičari, prilike u čitavoj Hrvatskoj bit će razmjerno povoljne. Većina će se ljudi osjećati dobro i ne bi trebala imati poteškoća uzrokovanih vremenom.

Iako će biometeorološke prilike u nedjelju biti razmjerno povoljne u čitavoj Hrvatskoj, prodor hladnijeg zraka mogao bi srčanim bolesnicima, reumatičarima i astmatičarima stvarati manje poteškoće.

U ponedjeljak će prilike u čitavoj Hrvatskoj biti razmjerno povoljne pa se ne očekuju poteškoće uzrokovane vremenom. Sunčano će vrijeme djelovati poticajno na većinu ljudi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙