FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kohavision: Rugova ide na liječenje u Sjedinjene Države

PRIŠTINA,18. rujna 2005(Hina) - Kosovski predsjednik Ibrahim Rugovaotputovat će sljedećeg tjedna u Teksas gdje će nastaviti liječenje odraka pluća, objavila je kosovska neovisna televizijska postajaKohavision pozivajući se na bliske izvore u Demokratskom savezuKosova.
PRIŠTINA,18. rujna 2005(Hina) - Kosovski predsjednik Ibrahim Rugova otputovat će sljedećeg tjedna u Teksas gdje će nastaviti liječenje od raka pluća, objavila je kosovska neovisna televizijska postaja Kohavision pozivajući se na bliske izvore u Demokratskom savezu Kosova.

Iz ureda kosovskog predsjednika nisu potvrdili, ali ni demantirali te navode, naglasivši da će javnost o svakoj odluci Ibrahima Rugove biti informirana na vrijeme.

Kosovski je predsjednik prije dva tjedna podvrgnut detaljnom pregledu u američkoj vojnoj bazi u Njemačkoj i odmah mu je nakon dijagnosticiranja raka na plućima preporučen odlazak u SAD na operaciju, što je on u prvi mah odbio.

Rugova je prije nekoliko dana izjavio da mu je zdravlje poboljšao i najavio da će osobno voditi kosovsku pregovaračku skupinu na razgovorima o konačnom statusu pokrajine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙