FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza od 16. do 19. rujna

ZAGREB, 15. rujna 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskojpreko idućeg će se vikenda pogoršati, što bi meteoropatima i kroničnimbolesnicima moglo donijeti teškoće uzrokovane vremenom, izvijestio jedanas Državni hidrometeorološki zavod.
ZAGREB, 15. rujna 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskoj preko idućeg će se vikenda pogoršati, što bi meteoropatima i kroničnim bolesnicima moglo donijeti teškoće uzrokovane vremenom, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

U petak bi zbog moguće magle u unutrašnjosti rano ujutro poteškoće mogli imati astmatičari i reumatičari. Tijekom dana doći će do pogoršanja biometeoroloških prilika. Kod meteoropata i kroničnih bolesnika mogu se javiti razdražljivost, glavobolja te poteškoće sa snom.

U subotu zbog razmjerno nepovoljnih prilika u zapadnim će krajevima Hrvatske meteoropati i kronični bolesnici biti slabijeg raspoloženja, moguća je nervoza i glavobolja te poteškoće sa snom. U istočnim će krajevima, kao i na južnom Jadranu, nepovoljan vremenski utjecaj biti slabije izražen.

U nedjelju ciklona koja utječe na područje Hrvatske i dalje će uzrokovati razmjerno nepovoljne prilike, zbog čega se kod ljudi osjetljivih na vrijeme mogu javiti poteškoće sa snom, glavobolja i slabije raspoloženje. Pritjecanje vlažnog i hladnijeg zraka moglo bi stvarati poteškoće astmatičarima, reumatičarima, srčanim i plućnim bolesnicima.

U ponedjeljak će slabljenjem utjecaja ciklone nad našim područjem nepovoljan utjecaj biti manje izražen u odnosu na prethodne dane. Meteoropati i kronični bolesnici još uvijek mogu osjećati manje poteškoće uzrokovane vremenom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙