FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza od 4. do 6. listopada

ZAGREB, 3. listopada 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskojidućih će dana biti nepovoljne, što može donijeti poteškoće ljudimaosjetljivim na vrijeme i kroničnim bolesnicima, izvijestio je danasDržavni hidrometeorološki zavod.
ZAGREB, 3. listopada 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskoj idućih će dana biti nepovoljne, što može donijeti poteškoće ljudima osjetljivim na vrijeme i kroničnim bolesnicima, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

U utorak se nastavlja nepovoljan vremenski utjecaj na ljude. Uz poteškoće sa snom mogući su slabije raspoloženje, poteškoće s koncentracijom i glavobolja. Kronični bi bolesnici također i dalje mogli imati tegobe zbog nepovoljnog vremenskom utjecaja.

U srijedu će ciklona nad Jadranom uzrokovati nastavak nepovoljnog biometeorološkog utjecaja. U takvim će okolnostima meteoropati i kronični bolesnici i dalje imati poteškoća koje se mogu očitovati glavoboljom, razdražljivošću i smanjenom koncentracijom, a kod kroničnih bolesnika povećanim tegobama.

U četvrtak će prilike biti i dalje razmjerno nepovoljne, premda nešto manje nego prethodnih dana. Kod ljudi osjetljivih na vremenski utjecaj moguće au nesanica i smanjena koncentracija, a poteškoće mogu i dalje imati kronični bolesnici, premda nešto manje nego prethodnih dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙