FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Buljanova predstava "Schneewittchen" izvedena na festivalu u Napulju

ZAGREB, 12. listopada 2005. (Hina) - Predstava "Schneewittchen AfterParty" redatelja Ivice Buljana s uspjehom je izvedena u sklopu prvogaizdanja novoga kazališnog festivala Scena Internazionale, koji se od29. rujna do 16. listopada održava u Napulju, izvijestio je danasljubljanski Mini teatar.
ZAGREB, 12. listopada 2005. (Hina) - Predstava "Schneewittchen After Party" redatelja Ivice Buljana s uspjehom je izvedena u sklopu prvoga izdanja novoga kazališnog festivala Scena Internazionale, koji se od 29. rujna do 16. listopada održava u Napulju, izvijestio je danas ljubljanski Mini teatar.

"Schneewittchen After Party" izveden je na tom festivalu 8. i 9 listopada, a riječ je o predstavi Mini teatra u koprodukciji s Novim kazalištem iz Zagreba, Cankarjevim domom iz Ljubljane te Art radionicom Lazareti iz Dubrovnika.

Dosad je izvedena četrdeset puta, a prikazana je na nekoliko festivala. Predstava, prema dramoletu avangardnog švicarskog pisca Roberta Walsera, osvojila je dosad Borštnikovu nagradu te Grand Prix Festivala Tempus Art u Slovačkoj.

Na festivalu je predstavljena selekcija novog talijanskog kazališta, a u međunarodnom dijelu prikazane su predstave poznatih europskih i američkih redatelja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙