FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Praizvedba dječje predstave "Telefon" u ZKL-u

ZAGREB, 3. listopada 2005. (Hina) - Premijera nove poučne predstave zadjecu Zijaha A. Sokolovića "Telefon", u izvedbi projekta Theatro,Udruge umjetnika GIG - Grupa i glumci, održana je večeras uZagrebačkom kazalištu lutaka (ZKL).
ZAGREB, 3. listopada 2005. (Hina) - Premijera nove poučne predstave za djecu Zijaha A. Sokolovića "Telefon", u izvedbi projekta Theatro, Udruge umjetnika GIG - Grupa i glumci, održana je večeras u Zagrebačkom kazalištu lutaka (ZKL).

U predstavi sudjeluju mladi umjetnici Dijana Vidušin, Jerko Marčić, Marija Škaričić i Ozren Grabarić, koji su vlastitom vještinom i mogućnostima kazališnog medija od jedne riječi napravili šaljivu ekshibiciju povijesti komunikacije i telefona.

Predstava je namijenjena djeci od 9 do 13 godina i u ovom mjesecu gostovat će u 12 hrvatskih gradova: Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Vukovaru, Puli, Rijeci, Dubrovniku, Splitu i drugima.

Glavni sponzor projekta je VIP koji je u suradnji s gradskim knjižnicama gradovima domaćinima darovao 2500 ulaznica djeci.

Projekt Theatro počeo je prije osam godina u Austriji, a u Hrvatskoj 2003. predstavom "Rođenje ili kako sam došao na ovaj svijet" u režiji Zijaha A. Sokolovića i u izvedbi Dražena Šivaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙