FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poljski kandidat za premijera: Homoseksualnost je protuprirodna

VARŠAVA, 3. listopada 2005. (Hina/AFP) - Najvjerojatniji budućipremijer Poljske, Kazimierz Marcinkiewicz, ocijenio je da jehomoseksualnost "protuprirodna" te da država ne bi smjela dopustiti dahomoseksualci svojim ponašanjem "zaraze" ostale ljude, doznaje se izrazgovora Marcinkiewicza za Newsweek.
VARŠAVA, 3. listopada 2005. (Hina/AFP) - Najvjerojatniji budući premijer Poljske, Kazimierz Marcinkiewicz, ocijenio je da je homoseksualnost "protuprirodna" te da država ne bi smjela dopustiti da homoseksualci svojim ponašanjem "zaraze" ostale ljude, doznaje se iz razgovora Marcinkiewicza za Newsweek.

"Homoseksualnost nije prirodna. Ono što je prirodno, to je obitelj, i država mora štititi obitelj", kazao je kandidat za mjesto premijera.

Marcinkiewicz, (46), kojeg je konzervativna stranka Pravo i pravda (PiS), pobjednica nedavnih izbora, izabrala za premijerskog kandidata, smatra da je širenje homoseksualnosti napad na slobodu drugih ljudi.

"Širenje homoseksualnosti priječi slobodu drugih ljudi ... ukoliko neka osoba pokuša svojom homoseksualnošću zaraziti ostale, država mora ustati protiv takvog napada na slobodu", bio je jasan Marcinkiewicz.

Njegova stranka PiS je pobijedila na parlamentarnim izborima održanim 25. rujna, ispred liberalne Građanske platforme (PO).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙