FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Riječka luka predstavljena na sajmu u Zenici

RIJEKA, 7. listopada 2005. (Hina) - Riječka Lučka uprava i Luka Rijekad.d. predstavili su se danas na "Danu riječke luke" u sklopu 12.Generalnog sajma Bosne i Hercegovine "ZEPS 2005." u Zenici.
RIJEKA, 7. listopada 2005. (Hina) - Riječka Lučka uprava i Luka Rijeka d.d. predstavili su se danas na "Danu riječke luke" u sklopu 12. Generalnog sajma Bosne i Hercegovine "ZEPS 2005." u Zenici.

Na izložbenom prostoru Lučke uprave Rijeka i Luke Rijeka d.d. organiziran je "Dan riječke luke" gdje su predstavnici riječke luke razgovarali s mogućim poslovnim partnerima, priopćeno je iz Luke Rijeke d.d.

U promotivnom dijelu programa predstavljeni su kapaciteti i terminali luke, rezultati poslovanja, provedeni modernizacijski projekti te razvojni Rijeka Gateway Projekt i planirana ulaganja.

Predstavljen je terminal riječke luke koji može "pratiti" razvojne planove željezare u Zenici koja posluje u sklopu korporacije Mittal Steel, a čiji su predstavnici bili nazočni na predstavljanju riječke luke. Planirano povećanje proizvodnje te željezare tijekom sljedeće dvije godine iznosi 2 milijuna tona čelika i željeza, navodi se u priopćenju.

Luka Rijeka drugi put u ovoj godini sudjeluje na zeničkim sajmovima naziva "ZEPS 2005." Generalni sajam Bosne i Hercegovine "ZEPS 2005. održava se u Zenici od 4. do 10. listopada, a riječ je o sajmu na kojem se predstavljaju razne robe i usluge, ove godine iz oko 30 zemalja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙