FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDZ BiH protiv prijevremenih izbora

BANJA LUKA, 1. listopada 2005. (Hina) - Predsjedajući PredsjedništvaBiH Ivo Miro Jović i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiHDragan Čović u subotu su u Banjoj Luci iskazali suglasnost da u BiHpostoji kriza vlasti, ali su naglasili da to ne može biti razlogom zaraspisivanje prijevremenih izbora.
BANJA LUKA, 1. listopada 2005. (Hina) - Predsjedajući Predsjedništva BiH Ivo Miro Jović i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH Dragan Čović u subotu su u Banjoj Luci iskazali suglasnost da u BiH postoji kriza vlasti, ali su naglasili da to ne može biti razlogom za raspisivanje prijevremenih izbora.

Ivo Miro Jović je poručio članovima Vijeća ministara BiH da se "udruže i rade, jer preostaje još godinu dana do novih izbora u BiH", a prijevremeni izbori bili bi, kako je rekao, "bacanje novca".

Predsjednik HDZ BiH također je odbacio mogućnost održavanja prijevremenih i izbora uopće prije nego što se donese novi Ustav BiH.

Čović je najavio sastanak predstavnika parlamentarnih stranaka radi dogovora o tome kako će BiH funkcionirati do narednih izbora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙