FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Splitska policija zaplijenila 8,3 kilograma amfetamina

SPLIT, , 4. listopada 2005. (Hina) - Splitska policija privela je danas42-godišnjega S. R. iz Zagreba, koji je, nakon što je jučerzaustavljen u redovitom nadzoru prometa u Čaporicama kod Trilja,priveden zbog sumnjiva ponašanja, a naknadno je u automobilupronađeno 8,3 kilograma amfetamina, zvanog speed.
SPLIT, , 4. listopada 2005. (Hina) - Splitska policija privela je danas 42-godišnjega S. R. iz Zagreba, koji je, nakon što je jučer zaustavljen u redovitom nadzoru prometa u Čaporicama kod Trilja, priveden zbog sumnjiva ponašanja, a naknadno je u automobilu pronađeno 8,3 kilograma amfetamina, zvanog speed.

S. R. su sinoć oko 20 sati pripadnici Postaje granične policije iz Trilja zaustavili u redovitom nadzoru prometa, rekao je na izvanrednoj konferenciji za novinare načelnik PU splitsko-dalmatinske Ivan Merčep. Primijetivši da se sumnjivo ponaša, stupili su u kontakt s Policijskom upravom te je utvrđeno da je riječ o osobi od prije poznatoj policiji zbog sumnje da se bavi krijumčarenjem i preprodajom droge. Zbog sumnje da se droga nalazi u "golfu" zagrebačkih registracijskih oznaka, u kojemu je zaustavljen, priveden je u Split, gdje je danas na temelju naloga istražnog suca obavljena pretraga vozila i pronađeno 8,3 kilograma speeda.

To je, inače, jedna od najvećih zapljena takve vrste droge na splitskom području, a njezina se vrijednost na crnom tržištu procjenjuje na oko 1,5 milijuna kuna, rekao je načelnik Odjela kriminaliteta droga Ivan Kasum. Budući da kriminalistička obrada još traje, Kasum nije mogao reći podrijetlo, niti kojem tržištu je namijenjena droga, koju koristi uglavnom mlađa populacija. Kaznenom prijavom za zloporabu droge S. R. je priveden istražnom sucu Županijskoga suda u Splitu.

Ispitivanje osumnjičenika još traje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙