FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Zaplijenjeno 100 grama heroina

ZAGREB, 12. rujna 2005. (Hina) - Zagrebačka policija pronašla je oko100 grama heroina u automobilu 26-godišnjaka za kojega se sumnja da jenabavljao veće količine droge, prepakiravao ju i preprodavao napodručju Zagreba.
ZAGREB, 12. rujna 2005. (Hina) - Zagrebačka policija pronašla je oko 100 grama heroina u automobilu 26-godišnjaka za kojega se sumnja da je nabavljao veće količine droge, prepakiravao ju i preprodavao na području Zagreba.

Policija nije objavila identitet osumnjičenog u čijem su automobilu "fiat bravu" u subotu pronađene dvije PVC vrećice s ukupno 103 grama heroina. Osumnjičeni je vrećice s drogom bacio u svoj automobil u trenutku kada su njemu i njegovu 23-godišnjem prijatelju pristupili policajci kako bi ih legitimirali. Policajci su to vidjeli, pa su dvojicu mladića priveli u postaju, a od suda su ishodili nalog za pretragu automobila u kojemu su, osim droge, pronašli i 14.400 kuna i 280 eura.

Zatim je pretražen i stan 26-godišnjaka, a u njemu je pronađeno još 14.800 kuna, te nekoliko novčanica u stranim valutama. Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog zloporabe opojnih droga jučer priveden u Istražni odjel Županijskog suda u Zagrebu, a slijedi mu i prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zloporabe opojnih droga.

Drugoosumnjičenog policija za sada nije prijavila, a nad njim se i dalje provodi kriminalistička obrada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙