FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

H&M daju "drugu priliku" Kate Moss

LONDON, 17. rujna 2005. (Hina/AFP) - Švedska modna kuća H&M pružit će"drugu priliku" britanskoj manekenki Kate Moss, svojem licu zakolekciju jesen-zima, nakon fotografija u engleskom tabloidu koji juprikazuju kako ušmrkava kokain.
LONDON, 17. rujna 2005. (Hina/AFP) - Švedska modna kuća H&M pružit će "drugu priliku" britanskoj manekenki Kate Moss, svojem licu za kolekciju jesen-zima, nakon fotografija u engleskom tabloidu koji ju prikazuju kako ušmrkava kokain.

"Apsolutno se protivimo konzumiranju droga, to smo jasno dali na znanje Kate Moss, a nakon što nam je prenijela svoja objašnjenja i žaljenja, odlučili smo za sada nastaviti suradnju", rekla je glasnogovornica H&M-a u subotu, prenosi AFP.

Predstavnica švedskog diva odbila je precizirati točnu izjavu londonske manekenke tijekom razgovora između Kate Moss, njezina agenta i čelnika H&M u New Yorku i posebice o drogi ili drogama koje je ona priznala da je konzumirala.

Daily Mirror je u petak u dugom članku naveo uz ostalo da se slavna manekenka hvalila da je pušila "skunk" derivat hašiša s prijateljima svojeg dečka Petea Dohertyja, kojeg novine češće spominju zbog razuzdanog konzumiranja droge nego zbog glazbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙