FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Courtney Love osuđena na 180 dana rehabilitacije

LOS ANGELES, 17. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Problematičnarock-zvijezda Courtney Love osuđena je u petak na 180 dana zatvorazbog kršenja uvjetne kazne, no dug društvu će "odraditi" u centru zaodvikavanje od droga.
LOS ANGELES, 17. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Problematična rock-zvijezda Courtney Love osuđena je u petak na 180 dana zatvora zbog kršenja uvjetne kazne, no dug društvu će "odraditi" u centru za odvikavanje od droga.

Udovica velikog Kurta Cobaina pod nadzorom je od kolovoza, kada je priznala da je uzimala drogu, čime je još jednom prekršila svoju uvjetnu. Sutkinja u Los Angelesu kazala je da će ju poštedjeti zatvora, zbog napretka u rehabilitaciji.

"Vrlo sam zadovoljna vašim napretkom. Mislim da je ovo uspješna prva stepenica na putu oporavka", rekla je sutkinja nakon što je proučila stručna izvješća s liječenja.

41-godišnja pjevačica neće moći napuštati kliniku osim u hitnim slučajevima, a testovima na droge podvrgavat će je nasumično.

Courtney bi se sljedeći put pred sudom trebala pojaviti za mjesec dana. "Puno vam hvala, vaša visosti", tiho je progovorila Courtney prije nego što je napustila sudnicu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙