FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dečko Kate Moss uhićen zbog droga

LONDON, 2. listopada 2005. (Hina/dpa) - Britanski glazbenik PeteDoherty (26), dečko svjetski poznate manekenke Kate Moss (31), uhićenje u sklopu policijske racije tijekom koje je tražena droga, objavioje BBC u nedjelju.
LONDON, 2. listopada 2005. (Hina/dpa) - Britanski glazbenik Pete Doherty (26), dečko svjetski poznate manekenke Kate Moss (31), uhićen je u sklopu policijske racije tijekom koje je tražena droga, objavio je BBC u nedjelju.

Policija je već u subotu pretražila tonski studio u Londonu u kojem su Doherty i Moss snimljeni kako ušmrkavaju kokain. Doherty je uhićen nakon što je policija tijekom premetačine našla drogu. Pretražili su i koncertnu dvoranu u kojoj je Doherty u subotu navečer nastupao sa svojom grupom Babyshambles. Gdje je policija točno našla drogu i o čemu je konkretno riječ nije objavljeno. Policijsku istragu otvorio je osobno šef Scotland Yarda Sir Ian Blair.

Kate Moss nalazi se u Sjedinjenim Državama u klinici za odvikavanje od droga. U nedjelju je njezin bivši ljubavnik i otac njihova djeteta, Jefferson Hack (33), otputovao s trogodišnjom kćerkom u SAD kako bi posjetili Kate Moss u klinici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙