FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: Majka i kći privedene zbog posjedovanja droge

PULA, 16. rujna 2005. (Hina) - Djelatnici Policijske uprave istarskezbog posjedovanja droge priveli su sinoć u istražni centar Županijskogsuda u Puli majku i kćer, 54-godišnju A.S. i 28-godišnju J.S. iz Pule,izvijestila je danas PU istarska.
PULA, 16. rujna 2005. (Hina) - Djelatnici Policijske uprave istarske zbog posjedovanja droge priveli su sinoć u istražni centar Županijskog suda u Puli majku i kćer, 54-godišnju A.S. i 28-godišnju J.S. iz Pule, izvijestila je danas PU istarska.

Njih je, naime, tijekom jučerašnjeg dana policija zatekla na Mornaričkom trgu u Puli u društvu još jedne ženske osobe koja je nakon kriminalističke obrade puštena na slobodu jer nije bilo indicija da i ona posjeduje drogu.

U stanu majke i kćeri pretragom je pronađeno 16 grama heroina pakiranog u četiri vrećice - i to u tri vrećice po pet grama, a u jednoj gram heroina već pripremljenog za prodaju, i digitalna vaga.

Dvadesetosmogodišnja J.S. policiji je od ranije poznata zbog posjedovanja droge, a protiv nje je PU primorsko-goranska već bila raspisala tjeralicu zbog kažnjivih djela počinjenih na području te županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙