FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sud zabranio obožavatelju da se približava Pameli Anderson

LOS ANGELES, 4. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Američka glumicaPamela Anderson izborila se u ponedjeljak na sudu da se jednombritanskom obožavatelju zabrani pristup njoj i nezinoj obitelji.
LOS ANGELES, 4. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Američka glumica Pamela Anderson izborila se u ponedjeljak na sudu da se jednom britanskom obožavatelju zabrani pristup njoj i nezinoj obitelji.

Naredivši Peteru Stansfieldu (29) da se tri godine kloni Pamele, sutkinja Visokog suda u Los Angelesu ustvrdila je da su dokazi protiv njega "dostatni, jasni i uvjerljivi".

Popularna bivša spasiteljica u seriji "Baywatch" u pisanoj izjavi sudu navodi kako je Stansfiel nekoliko puta upadao na njezin posjed u Malibuu, a jednom ga je zatekla kako u školi razgovara s njezinim sinom.

"Gospođa Anderson je kao majka s pravom zabrinuta", rekao je odvjetnik 38-godišnje glumice John Gatti. "Slučaj je prijavila sudu iz straha za sigurnost svoje i druge djece u školi", naveo je odvjetnik Pamele Anderson koja se, kao i Stansfield, nije osobno pojavila na sudskom saslušanju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙