FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karzai otputovao u posjet Francuskoj

KABUL, 2. listopada 2005. (Hina/AFP) - Afganistanski predsjednik HamidKarzai otputovao je u nedjelju u Francusku gdje će razgovarati sasvojim francuskim kolegom Jacquesom Chiracom o borbi protiv terorizmai ustavu novog afganistanskog parlamenta, izjavio je Karzaijevglasnogovornik.
KABUL, 2. listopada 2005. (Hina/AFP) - Afganistanski predsjednik Hamid Karzai otputovao je u nedjelju u Francusku gdje će razgovarati sa svojim francuskim kolegom Jacquesom Chiracom o borbi protiv terorizma i ustavu novog afganistanskog parlamenta, izjavio je Karzaijev glasnogovornik.

"Tijekom susreta s francuskim dužnosnicima predsjednik će razgovarati o bilateralnim pitanjima, nastavku francuske pomoći Afganistanu, borbi protiv terorizma i ustavu afganistanskog parlamenta", rekao je glasnogovornik u priopćenju.

Karzai, koji će boraviti u četverodnevnom posjetu Francuskoj, također će se sastati s premijerom Dominiqueom de Villepinom, ministrom vanjskih poslova Philippeom Douste-Blazyem i ministrom obrane Michelle Alliot-Marie.

Ovo je prvi posjet Karzaia stranoj zemlji od parlamentarnih izbora održanih 18. rujna, prvih u više od 30 godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙