FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Afganistan: pronađeno truplo japanskog turista

KABUL, 3. rujna 2005. (Hina/AFP) - Za jedno od dvaju mrtvih tijelakoja su u četvrtak navečer pronađena na jugu Afganistana utvrđeno jeda je riječ o japanskom turistu koji je prije mjesec dana nestao natom području, priopćio je u subotu izvor blizak japanskomveleposlanstvu, nakon identifikacije žrtava u Kabulu.
KABUL, 3. rujna 2005. (Hina/AFP) - Za jedno od dvaju mrtvih tijela koja su u četvrtak navečer pronađena na jugu Afganistana utvrđeno je da je riječ o japanskom turistu koji je prije mjesec dana nestao na tom području, priopćio je u subotu izvor blizak japanskom veleposlanstvu, nakon identifikacije žrtava u Kabulu.

Nastavlja se identifikacija drugog trupla za koje se pretpostavlja da bi moglo pripadati japanskoj turistkinji koja je također nestala, dodaje isti izvor.

Posljednji glas o Jungu Fukushu, profesoru likovnih umjetnosti (44) i Shinobu Hasegawi, profesorici engleskog (30) koji su tijekom ljetnog odmora doputovali u turistički posjet Pakistanu i Afganistanu govori da su 8. kolovoza bili u blizini pakistansko-afganistanske granice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙