FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Načelna suglasnost o raskidu ugovora između TLM-a i Viator-Vektora

ZAGREB, 29. rujna 2005. (Hina) - Na sastanku predstavnika šibenskeTvornice lakih metala (TLM) i Grupacije Viator-Vektora danas jepostignuta načelna suglasnost o sporazumnom raskidu ugovora o prodajinekretnina, opreme i druge imovine i ugovora o poslovnoj suradnjiizmeđu TLM-a i Viator-Vektor-a d.o.o. Zagreb.
ZAGREB, 29. rujna 2005. (Hina) - Na sastanku predstavnika šibenske Tvornice lakih metala (TLM) i Grupacije Viator-Vektora danas je postignuta načelna suglasnost o sporazumnom raskidu ugovora o prodaji nekretnina, opreme i druge imovine i ugovora o poslovnoj suradnji između TLM-a i Viator-Vektor-a d.o.o. Zagreb.

U priopćenju sa sastanka predstavnika Grupacije Viator-Vektor, Viator -Vektor d.o.o. Zagreb te Uprave i Nadzornog odbora TLM-a d.d. navodi se da je postignuta načelna suglasnost svih sudionika, uz veliku kooperativnost i razumijevanje Grupacije Viator-Vektor, o sporazumnom raskidu ugovora u cilju prevladavanja nastalih poteškoća u realizaciji i provedbi ugovora.

Potpis sporazumnog raskida ugovora realizirat će se tijekom sljedećeg tjedna, a nakon toga objavit će se novi natječaj za prodaju OJ Transport-Promal Grupacije TLM d.d., navodi se u priopćenju koje su potpisali predsjednik Uprave TLM-a d.d. Ivan Koštan i predsjednik NO TLM-a d.d. Petar Tolić.

Ugovori su bili sklopljeni sredinom kolovoza, a prodaja transportnog dijela TLM-a za 1,6 milijuna kuna zagrebačkoj tvrtki Viator-Vektor, koja je dio slovenske istoimene tvrtke, kao i sklapanje ugovora o poslovnoj suradnji, izazvali su prosvjede i blokadu TLM-a od strane dalmatinskih prijevoznika. Prijevoznici su tvrdili da im je time ugrožena egzistencija jer je slovenska tvrtka dobila ekskluzivno pravo trogodišnjeg prijevoza robe za TLM.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙