FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prijevoznici zatražili pomoć šibenske gradonačelnice

ŠIBENIK, 2. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski prijevoznici, koji sublokirali ulaze u Tvornicu lakih metala zbog prodaje poslovne jedinice"Transport" slovenskoj tvrtki "Viator-Vektor", uspostavili su popodnekontakt s Vladom RH preko šibenske gradonačelnice Nedjeljke Klarić,izvijestio je Ivan Knezović, predstavnik Koordinacije udruga cestovnihprijevoznika.
ŠIBENIK, 2. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski prijevoznici, koji su blokirali ulaze u Tvornicu lakih metala zbog prodaje poslovne jedinice "Transport" slovenskoj tvrtki "Viator-Vektor", uspostavili su popodne kontakt s Vladom RH preko šibenske gradonačelnice Nedjeljke Klarić, izvijestio je Ivan Knezović, predstavnik Koordinacije udruga cestovnih prijevoznika.

Knezović je izjavio Hini da su predstavnici prijevozničkih udruga predložili Vladi da odgodi preuzimanje "Transporta" za mjesec dana, koliko traje žalbeni rok, jer su se "Salonašped" iz Solina i "Tip" iz Rogoznice, koji su dali zajedničku ponudu za kupnju "Transporta", žalili na odluku Nadzornog odbora TLM-a.

Zatražili su da u tom roku robu za TLM prevoze hrvatski prijevoznici.

I dalje, potvrdio je Knezović, ostaju kod svojih zahtjeva za poništenjem ugovora o prodaji "Transporta" slovenskoj tvrtki i ugovora o ekskluzivnom pravu trogodišnjeg prijevoza robe za TLM.

Do kraja dana očekuju odgovor hrvatske Vlade.

Knezović je optužio predsjednika Uprave TLM-a Ivu Koštana da manipulira radnicima i prijeti neisplaćivanjem plaća kako bi izazvao njihovo nezadovoljstvo prema prijevoznicima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙