FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prijevoznici zadovoljni odlukom Nadzornog odbora TLM-a

ŠIBENIK, 9. rujna 2005. (Hina) - Predstavnici hrvatskih cestovnihprijevoznika zadovoljni su današnjim odlukama Nadzornog odbora TLM-a osporazumnom raskidanju ugovora sa slovenskom tvrtkom "Viator Vektor" oprodaji poslovne jedinice "Transport" i trogodišnjem ekskluzivnompravu prijevoza, rečeno je na tiskovnoj konferenciji održanoj ispredšibenskog TLM-a.
ŠIBENIK, 9. rujna 2005. (Hina) - Predstavnici hrvatskih cestovnih prijevoznika zadovoljni su današnjim odlukama Nadzornog odbora TLM-a o sporazumnom raskidanju ugovora sa slovenskom tvrtkom "Viator Vektor" o prodaji poslovne jedinice "Transport" i trogodišnjem ekskluzivnom pravu prijevoza, rečeno je na tiskovnoj konferenciji održanoj ispred šibenskog TLM-a.

Predstavnici cestovnih prijevoznika kazali su da će sačekati razvoj situacije i daljnje korake Uprave TLM-a, a ako ne budu zadovoljni ishodom događaja najavili su ponovne blokade.

Predstavnik Koordinacije prijevozničkih udruga Ivo Knezović smatra da su ugovori sa slovenskom tvrtkom štetni za TLM te da oni koji su ih potpisali trebaju za to odgovarati.

"Ne možemo se suglasiti ni s objašnjenjem pojedinih članova Nadzornog odbora TLM-a da u natječajnoj proceduri nije bilo nepravilnosti", kazao je Knezović Hini. Ustvrdio je kako sama činjenica da u javnom natječaju nije bio naveden podatak da će onaj koji kupi Transport dobiti i ekskluzivno pravo trogodišnjeg prijevoza robe za TLM, u vrijednosti od 5,5 milijuna eura godišnje, jasno ukazuje na nepravilnosti i namjerno obmanjivanje javnosti.

Knezović je rekao da će prijevoznici ustrajati na osnivanju istražnog povjerenstva koje će utvrditi sve nepravilnosti i one koji su za njih odgovorni. Dodao je kako prijevoznici zahtijevaju da novi natječaj koji je danas najavio Nadzorni odbor bude "jasan i transparentan".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙