FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Savudrijskom ribaru uništeno petnaestak mreža listarica

PULA,29. rujna 2005.(Hina) - Savudrijskom ribaru Mauriziu Ossichu noćas je na milju i pol od crte razgraničenja u Savudrijskoj valiunutar hrvatskih teritorijalnih voda uništeno petnaestak mrežalistarica, čime mu je nanesena šteta od 2500 kuna, potvrdila je danasistarska Policijska uprava.
PULA,29. rujna 2005.(Hina) - Savudrijskom ribaru Mauriziu Ossichu noćas je na milju i pol od crte razgraničenja u Savudrijskoj vali unutar hrvatskih teritorijalnih voda uništeno petnaestak mreža listarica, čime mu je nanesena šteta od 2500 kuna, potvrdila je danas istarska Policijska uprava.

Policija će utvrditi je li riječ o krađi ili oštećenju mreža, rekao je načelnik Ureda načelnika Policijske uprave istarske Marko Petković.

Premda su savudrijski ribari novinare danas izvjestili da je sinoć povrijeđena državna granica na moru na dvije milje južnije od crte razgraničenja, gdje je uočena slovenska koća, načelnik Petković nije raspolagao službenim dojavama o tom događaju. Ribari naime sumnjaju da je ta koća uništila Ossicheve mreže.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙