FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Amir Muzur o prvih 100 dana vlasti u Opatiji

OPATIJA,29. rujna 2005.(Hina) - Opatijski gradonačelnik Amir Muzur nadanašnjoj je konferenciji za novinstvo, održanoj u povodu prvih 100dana nove opatijske vlasti, ponovno izrazio nadu da će Grad Opatijadobiti 25 posto plus jednu dionicu vlasništva Liburnia Riviera Hotela(LRH).
OPATIJA,29. rujna 2005.(Hina) - Opatijski gradonačelnik Amir Muzur na današnjoj je konferenciji za novinstvo, održanoj u povodu prvih 100 dana nove opatijske vlasti, ponovno izrazio nadu da će Grad Opatija dobiti 25 posto plus jednu dionicu vlasništva Liburnia Riviera Hotela (LRH).

Muzur je rekao da je i treći put zatražio prijam kod predsjednika Vlade Ive Sanadera u vezi sa slučajem Liburnia Riviera Hotela.

Govoreći o razvojnim projektima u Opatiji, Muzur je kazao da se izgradnja kanalizacijskog sustava na središnjoj opatijskoj prometnici odgađa za siječanj 2006. Neće početi u studenom jer su, rekao je, potrebne kvalitetnije pripreme. Muzur je izvijestio i da se za sad odustaje od izgradnje sportske dvorane na području Tošina, kao i od ponovnog pokretanja opatijskog kina zbog ocjena da je riječ o trenutačno financijski prezahtjevnim projektima za Opatiju.

Uskoro će početi gradnja garaže na prostoru iza hotela "Palace" koja bi trebala biti gotova krajem sljedeće godine, izvijestio je Muzur.

Opatijski gradonačelnik je, govoreći o slučaju Liburnia Riviera Hotela, rekao i da je podnio privatnu tužbu protiv Večernjeg lista zbog napisa u kome ga je, kako kaže, oklevetao povezujući ga s tim slučajem.

Vlada je 17. kolovoza na telefonskoj sjednici povukla odluku o suglasnosti da se većinski paket dionica opatijskih Liburnia Riviera Hotela preda dvama holdinzima radi namirenja državnog duga iz postupka kuponske privatizacije, čime je izvan snage stavila svoju suglasnost na prijedlog HFP-a na Sporazum o nagodbi HFP-a sa SN Holdingom i DOM Holdingom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙