FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski i slovenski glazbenici nominirani za MTV nagrade

ZAGREB, 28. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski i slovenski glazbenici prviput su nominirani za prestižne nagrade MTV- European Music Awards kojeće se dodjeliti 3. studenoga u Lisabonu, priopćeno je večeras iz MTVAdria.
ZAGREB, 28. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski i slovenski glazbenici prvi put su nominirani za prestižne nagrade MTV- European Music Awards koje će se dodjeliti 3. studenoga u Lisabonu, priopćeno je večeras iz MTV Adria.

Među pet finalista izabranih između 23 kandidata iz naše regije su glazbene skupine Siddharta i Leeloojamais iz Slovenije te Leut Magnetic, Urban&4 i Massimo iz Hrvatske, a natječu se u kategoriji "Best Act-MTV Adria".

MTV Adria će prenositi cijeli lisabonski spektakl dodjele MTV-EMA nagrada kojeg će voditi kazahstanski televizijski voditelj Borat Sagdiyev poznat pod umjetničkim imenom Sasha Baron Cohen i po svojim nesvakidašnjim i kontroverznim intervjuima.

Središnja imena ovogodišnje, 12. po redu, dodjele MTV nagrada su glazbene skupine Coldplay i Gorillaz, sa pet nominacija.

Nastupe 3. studenog u lisabonskom Atlantic Pavilionu već su najavili Coldplay, Foo Fighters, Green Day, Robbie Williams i The Black Eyed Peas.

Pet finalista iz Hrvatske i Slovenije izabrani su kao najbolji od 23 kandidata koji su od kolovoza 2004. do kolovoza 2005. bili na top-ljestvici World Chart Express na MTV European, priopćeno je iz MTV Adrie.

MTV Adria je 24-satni franšizni glazbeni televizijski program koji od 1. rujna prikazuje životni stil mladih na području Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore te Makedonije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙