FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jet-ski: Turković i Brezni pobjednici Alpe Adria Cupa

POREČ, 4. rujna 2005. (Hina) - U Poreču je danas okončano 6. i finalnonatjecanje Alpe Adria Cupa, najjačeg "Jet-ski" natjecanja ikadodržanog u Hrvatskoj. Natjecanje u Poreču je proteklo u apsolutnojdominaciji hrvatskih "jet-ski" majstora Dalibora Turkovića i AlanaBreznia, koji su osvojili naslove u svim "stajačim kategorijama".
POREČ, 4. rujna 2005. (Hina) - U Poreču je danas okončano 6. i finalno natjecanje Alpe Adria Cupa, najjačeg "Jet-ski" natjecanja ikad održanog u Hrvatskoj. Natjecanje u Poreču je proteklo u apsolutnoj dominaciji hrvatskih "jet-ski" majstora Dalibora Turkovića i Alana Breznia, koji su osvojili naslove u svim "stajačim kategorijama".

Turković je pobjednik ove sezone u čak dvije klase - "ski expert limited" i "super stock", dok je Brezni u Poreču osigurao naslov u klasi "stock".

Ovogodišnje natjecanje Alpe-Adria-Cupa održavalo se u Sloveniji i Austriji, te u Koprivnici i Poreču, gdje je 90-ak natjecatelja iz Slovenije, Njemačke, Austrije, Mađarske, Slovačke, Češke, Srbije i Crne Gore i Hrvatske na porečkoj Rivi pratilo više od dvije tisuće natjecatelja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙