FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MTV Adria: U Sloveniji nije riječ o zabrani nego o formalnom nesporazumu

LJUBLJANA,2. rujna(Hina) - MTV Adria koja je u četvrtak započela semitiranjem svog licencnog programa namijenjenog mladima u Makedoniji,SiCG-u, BiH, Hrvatskoj i Sloveniji priopćila je u petak popodne da jezastoj u početku njenog emitiranja u Sloveniji rezultat formalnognesporazuma, a ne zabrane kako su to interpretirali neki mediji.
LJUBLJANA,2. rujna(Hina) - MTV Adria koja je u četvrtak započela s emitiranjem svog licencnog programa namijenjenog mladima u Makedoniji, SiCG-u, BiH, Hrvatskoj i Sloveniji priopćila je u petak popodne da je zastoj u početku njenog emitiranja u Sloveniji rezultat formalnog nesporazuma, a ne zabrane kako su to interpretirali neki mediji.

"U Sloveniji je riječ o formalnom nesporazumu koji se odnosi na uvjete emitiranja, te na upis u registar medija. Rješavanje nesporazuma je u tijeku i nadamo se da ćemo program MTV Adria i u Sloveniji moći emitirati do kraja ovog vikenda", navodi se u priopćenju MTV Adrije koja se je ponovno ispričala svojim gledateljima u Sloveniji, navodeći da će taj program uskoro prenositi i slovenski kabelski operateri.

Kako prenose slovenski mediji, medijski inspektor Ivan Pal u četvrtak je nekoliko sati prije početka emitiranja MTV Adrije preko slovenskih kabelskih sustava operatere obavijestio da MTV Adria nije upisana u medijski registar i da nema uvjete za emitiranje. Kako navodi MTV Adria u svom popodnevnom priopćenju, slovenski gledatelji ipak su imali priliku gledati početak emitiranja tog programa preko satelita AMOS, ali i preko nekih slovenskih kabelskih sistema.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙