FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Važna obavijest: ispravak vijesti HNA9270 "T. Holjevac..."

ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA9270emitiranoj pod naslovom "T. Holjevac
ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA9270 emitiranoj pod naslovom "T. Holjevac

će četvrtkom primati građane" u naslovu i tekstu isprave dan kojim će Tatjana Holjevac primati građane i umjesto č e t v r t k o m napišu u t o r k o m, a iznimno prvi put građane će primiti sutra, u četvrtak.

Ispravljenu vijest s naslovom ponavljamo u cijelosti:

T. HOLJEVAC ĆE UTORKOM PRIMATI GRAĐANE

ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Predsjednica zagrebačke Gradske skupštine Tatjana Holjevac najavila je danas da će svakoga utorka od 18 do 20 sati, uz predhodnu najavu primati građane na razgovor.

S praksom razgovora, odnosno otvaranja transparentne komunikacije s građanima počet ću iznimno ovoga četvrtka i razgovori će biti otvoreni za novinare, rekla je predsjednica zagrebačke Skupštine na radnom "gablecu" s urednicima i novinarima.

"Osnovni mi je cilj podići dignitet Skupštine, a želja mi je da njezin rad bude potpuno transparentan i otvoren", rekla je Holjevac.

Koliko je u sadašnjim uvjetima bilo moguće, jer Skupština je još uvijek u "papirnatoj komunikaciji", udovoljilo se zahtjevima novinara za poboljšanjem tehničkih uvjeta praćenja sjednice, rekla je. Sjednice će se moći pratiti i iz novinarske sobe, novinari će imati na raspolaganju i veći broj kompjutera, materijale sa sjednica moći će dobivati i u elektronskom obliku, na sjednicama će moći sjediti i u klupama među gradskim zastupnicima, a imat će i posebnu kabinu za direktna javljanja i razgovore sa zastupnicima tijekom sjednice.

Zamoljena da ocijeni suradnju sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem rekla je da im je suradnja dobra i da je zadovoljna. "Konfliktne situacije ne doprinose rješavanju problema i moja je želja da i drugi usvoje praksu civiliziranog dijaloga", rekla je Holjevac.

Upitana da prokomentira prijedlog Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata za osnivanjem antikorupcijskog Povjerenstva u okviru Skupštine odgovorila je kako očekuje da će se prijedlog naći i na skupštinskoj sjednici.

Uredništvo Hine

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙