FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Primorac uručio prvu ratu "Top stipendija za top studente 2005."

ZAGREB, 28. rujna 2005. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja išporta Dragan Primorac uručio je danas najuspješnijim studentima prvuratu stipendije koju su dobili na natječaju "Top stipendija za topstudente 2005."
ZAGREB, 28. rujna 2005. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac uručio je danas najuspješnijim studentima prvu ratu stipendije koju su dobili na natječaju "Top stipendija za top studente 2005."

Dvadeset i pet studenata primit će ove akademske godine po 40 tisuća kuna.

Ističući kako Hrvatska bez znanja nema mjesta niti na jednom tržištu, ministar Primorac je rekao kako je najuspješnijima mjesto na najboljim radnim mjestima. Dodao je kako će ustrajati u nakani da hrvatski obrazovni sustav do 2010. postane jedan od najkonkurentnijih u ovom dijelu Europe.

Stipendiju je prije četiri godine utemeljio News magazin Nacional.

Predsjednik uprave NCL Grupe Ivo Pukanić podsjetio je kako je na natječaj stiglo 557 prijava te dodao kako je među odlikašima bilo teško odabrati najbolje.

Partneri ovogodišnje akcije Nacionala i Hrvatske gospodarske komore "Top stipendije za top studente" bili su Diners Club Adriatic, Hrvatska radiotelevizija, INA, INGRA, Podravka i drugi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙