FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MVPEI: Poslijediplomske europske studije ove jeseni pohađa osma generacija stipendista

ZAGREB, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Državna tajnica za europskeintegracije u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracijaMarija Pejčinović Burić potpisala je u utorak ugovore o stipendiranjus osmom generacijom studenata na poslijediplomskim europskimstudijima, pripćeno je iz MVPEI-a.
ZAGREB, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Državna tajnica za europske integracije u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija Marija Pejčinović Burić potpisala je u utorak ugovore o stipendiranju s osmom generacijom studenata na poslijediplomskim europskim studijima, pripćeno je iz MVPEI-a.

Hrvatska i britanska vlada osmu godinu za redom provode program stipendiranja jednogodišnjih poslijediplomskih europskih studija. U sklopu ovog programa poslijediplomske europske studije u akademskoj 2005/2006. godini pohađat će 24 studenta, koji su izabrani na javnom natječaju ministarstva.

Kao i prethodnih godina, i ove su godine program stipendiranja studenata potpomogle istaknute hrvatske tvrtke čiji su predstavnici, uz hrvatsku državnu tajnicu u MVPEI-u i predstavnicu britanskog veleposlanstva prisustvovali potpisivanju ugovora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙