FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Đuro Đaković-Montaža" počeo graditi nadvožnjak na autocesti A5

SLAVONSKI BROD, 26. rujna 2005. (Hina) - Radnici "Đure ĐakovićaMontaže" iz Slavonskoga Broda počeli su pripremne radove za gradnjunadvožnjaka preko željezničke pruge Zagreb - Vinkovci na budućojautocesti A5 od Belog Manastira do Ploča, koja je dio paneuropskogkoridora 5c, doznaje se danas od direktora "Montaže" Darka Katića
SLAVONSKI BROD, 26. rujna 2005. (Hina) - Radnici "Đure Đakovića Montaže" iz Slavonskoga Broda počeli su pripremne radove za gradnju nadvožnjaka preko željezničke pruge Zagreb - Vinkovci na budućoj autocesti A5 od Belog Manastira do Ploča, koja je dio paneuropskog koridora 5c, doznaje se danas od direktora "Montaže" Darka Katića

Taj, jedan od najzahtjevnijih objekata na toj autocesti, nalazi se na dionici Sredanci - Đakovo na području Donjih Andrijevaca u Brodsko-posavskoj županiji.

Ugovor potpisan s Hrvatskim autocestama nekoliko dana uoči prošlotjedna početka radova na izgradnji autoceste A5 vrijedan je više od 165 milijuna kuna.

Direktor "Montaže" Katić ističe da će izgradnjom čelične konstrukcije od gotovo 4000 tona poduzeće zaposliti sve svoje pogone do svibnja sljedeće godine.

Ugovoreni rok za završetak radova je prosinac 2006.

U "Đuri Đaković-Montaži" se stoga nadaju kako će za njih biti još posla na koridoru 5c, ponajprije sudjelovanjem u izgradnji pelješkog mosta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙