FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Paški most zatvoren za 1. skupinu vozila

ZAGREB, 20. rujna 2005. (Hina) - Zbog jake bure zatvorena je dionicaJadranske magistrale (ceste D8), Vidikovac-Novi Vinodolski-Senj, kao iPaški za I. skupinu vozila, odnosno za autobuse na kat, kamp-prikolicei motorkotače, izvijestio je Hrvatski autoklub u 22 sata.
ZAGREB, 20. rujna 2005. (Hina) - Zbog jake bure zatvorena je dionica Jadranske magistrale (ceste D8), Vidikovac-Novi Vinodolski-Senj, kao i Paški za I. skupinu vozila, odnosno za autobuse na kat, kamp-prikolice i motorkotače, izvijestio je Hrvatski autoklub u 22 sata.

Dionicom A1 Zagreb-Split, od Maruna do Zadra 2, vozi se usporeno zbog jakih udara bočnog vjetra.

Na većini cesta promet je uglavnom srednje jakosti. Na dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi povremeno su mogući zastoji.

U središnjoj, sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Slavoniji te kroz Gorski kotar i na Kvarneru kolnici su mjestimice mokri i skliski.

Jak vjetar puše i na autocesti, A6, Rijeka-Zagreb od tunela Tuhobić do čvora Kikovica, dok na dionici od čvora Delnice do čvora Vrbovsko, sumaglica mjestimice smanjuje vidljivost.

HAK upozorava na moguće odrone zemlje i kamenja na gorske ceste, te duž Jadranske i Ličke magistrale.

Na graničnim prijelazima Bajakovo, Bregana i Macelj povremeno je pojačan teretni promet na izlasku. Na većini ostalih graničnih prijelaza sva vozila prometuju bez zadržavanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙