FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

300 hrvatskih prehrambenih proizvoda na Anugi 2005.

ZAGREB, 26. rujna 2005. (Hina) - Na međunarodnom sajmu hrane i pićaAnuga, koji se od 8. do 12. listopada 2005.
ZAGREB, 26. rujna 2005. (Hina) - Na međunarodnom sajmu hrane i pića Anuga, koji se od 8. do 12. listopada 2005.

oržava u njemačkom Koelnu, više od 60 hrvatskih izlagača predstavit će tristotinjak svojih proizvoda, objavili su iz projekta Poduzetna Hrvatska, koji financira USAID, a koji pruža podršku hrvatskim proizvođačima hrane i pića za nastup na Anugi.

Nastup organizira Hrvatska udruga proizvođača gurmanske hrane, udruženje oformljeno s ciljem poboljšanja konkurentnosti hrvatske hrane i pića na domaćem i na međunarodnim tržištima. Projekt Poduzetna Hrvatska ulaže sredstva u osmišljavanje i predstavljanje novog marketinškog koncepta za izvoz hrane.

Taj najveći stručni sajam hrane i piće u svijetu privlači više od 160.000 posjetitelja iz 150 zemalja svijeta, koji će imati priliku degustirati hrvatsku hranu i pića te saznati više o načinu na koji su proizvedeni i tvrtkama koje ih proizvode.

'Priča o hrani iz Hrvatske' uključuje širok raspon proizvoda poput ribljih i mesnih specijaliteta, sireva, delikatesa od voća i povrća, vina i rakija, a prodajni predstavnici na štandovima proizvođača prikupljat će informacije o zahtjevima kupaca, a onima zainteresiranima za narudžbe pružati informacije o hrvatskim prehrambenim standardima, pravilima izvoza, uvjetima kupnje te transportnim i logističkim opcijama.

Na sajmu će biti izloženi suhi, smrznuti, konzervirani i svježi proizvodi mnogih hrvatskih proizvođača, kako velikih tako i malih poduzeća, navodi se u priopćenju.

Na Anugi 2003. bilo je pristuno više od 6.000 izlagača i 161.000 posjetitelja iz 157 zemalja, od kojih je polovca došla iz inozemstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙