FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatske tvrtke na sajmu u Budvi

PODGORICA, 23. rujna 2005. (Hina) - Desetak tvrtki iz Zagreba,Samobora, Koprivnice i drugih gradova Hrvatske sudjeluje nameđunarodnom sajmu građevinarstva u Budvi, a sajam je posjetila iskupina gospodarstvenika iz Istarske županije.
PODGORICA, 23. rujna 2005. (Hina) - Desetak tvrtki iz Zagreba, Samobora, Koprivnice i drugih gradova Hrvatske sudjeluje na međunarodnom sajmu građevinarstva u Budvi, a sajam je posjetila i skupina gospodarstvenika iz Istarske županije.

U razgovoru sa crnogorskim kolegama istarski su gospodarstvenici ocijenili da postoje velike mogućnosti za nastup istarskih, odnosno hrvatskih tvrtki u Crnoj Gori, kao i crnogorskih u Hrvatskoj. To, kako su rekli, potvrđuje i veliko zanimanje posjetilaca za hrvatski štand na "Jadranskom sajmu" u Budvi.

Prvi organizirani posjet gospodarstvenika Istarske županije Crnoj Gori organizirali su Hrvatska gospodarska komora i Županijska komora Pula, koja je najavila kontinuiranu suradnju sa "Jadranskim sajmom" u Budvi i crnogorskim privrednicima.

(Hina) xdram yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙